Těsnění FKM k rychlospojkám GEKA bajonet nerezovým
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Těsnění FKM k rychlospojkám GEKA bajonet nerezovým

základní dimenze skladem, ostatní na objednávku do 14 dnů, info na telefonu

118,91 Kč (s DPH) 98,26 Kč (bez DPH)

Těsnění FKM pro nerezové rychlospojky GEKA bajonetové
PN10
materiál: FKM
teplota : -5°C až +150°C

 

Tvarovky jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli s označením 316.

Fitinky v nerezu jsou dodávány v provedeních: navařovací vsuvka běžná, navařovací vsuvka prodloužená, hrdlo (nátrubek, mufna), zkrácené hrdlo, vsuvka, redukce, koleno, T kus, zátka, víčko, záslepka, kontramatka, hadičník, hrdlo redukované, šroubení

Nerezová ocel třídy AISI 316
Již základní třída oceli 304 má vynikající vlastnosti vůči korozi v přirozeném prostředí bez významných koncentrací chloridů nebo kyselin. Příměs molybdenu a mírně vyšší obsah niklu v třídě 316 dává oceli mnohem větší odolnost proti kyslíku a tím zvyšuje mechanickou odolnost a odolnost proti korozi i v agresivnějším prostředí.

Použití nerezových fitinek:
- v potravinářském, farmaceutickém, papírenském, chemickém průmyslu, hornictví a v oborech se zpracováním ropy.
- nerezové tvarovky se používají k výrobě různých druhů vybavení pro pivovarský, tukový průmysl a na jatkách, v potrubních systémech odpařovačů.
- v chemickém průmyslu k výrobě zařízení pro sterilizaci produktů jako jsou kyselina dusičná, dusičnany, dusičnatá hnojiva a výbušné látky, pro tlakové nádoby, rozvody potrubí a vybavení pro produkci všech druhů solných, organických a anorgatických kyselin.
- další použití je k výrobě celulózy, např. vyhnívací nádrže, rozvody, potrubí a bělící přístroje.
- k výrobě tanků a nádrží pro uskladnění kyselin, rozpouštědel a dalších agresivních kapalin, fitinky se také používají pro potrubí pro výrobu páry

N9830
chat Komentáře (0)