ANTISHOCK kompenzátor hydraulických (tlakových) rázů v potrubí
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ANTISHOCK kompenzátor hydraulických (tlakových) rázů v potrubí

  • 1/2"
1 121,11 Kč (s DPH) 926,53 Kč (bez DPH)

ANTISHOCK - kompenzátor hydraulických rázů v potrubí

POUŽITÍ : Jako armatura do vodovodních systémů, tlumící negativní působení hydraulických rázů v tekutině, vznikající při náhlém zastavení průtoku (pákové vodovodní baterie, elektroventily apod.).

Maximální teplota : 90º C
Maximální tlak : trvalý 10 bar
Špičkový tlak: 50 bar
Aktivační tlak : 3 bary

525schema.jpg

TECHNICKÝ POPIS: Jedná se o válcové těleso tvořené dvěmi vzájemně sešroubovanými částmi. Spodní část (příruba) je opatřena připojovacím závitem G 1/2 - trubkový vnější válcový ČSN ISO 228 - 1/1996 s osazeným teflonovým kroužkem pro utěsnění závitu v návarku. V horní části (víku) je umístěn píst, utěsněný dvěmi "O"- kroužky a udržovaný v základní poloze ocelovou pružinou.

MONTÁŽ : Armaturu je možno montovat do vodorovného i svislého potrubí, co nejblíže k uzávěru, který může způsobovat hydraulické rázy. Pro utěsnění připojovacího závitu slouží osazený teflonový kroužek. Při instalaci musí být konečné dotažení provedeno klíčem přislušného rozměru a vždy za šestihran připojovaného závitu. Armatura nesmí být vystavena působení sil a napětí vzniklých nepřesnou montáží z hlediska nedobrovolného provedení závitu potrubí. Armatura nesmí být použita pro jiná media než je určena nebo v okruzích s jinými tlakovými a teplotními parametry.

525
chat Komentáře (0)