Plynová připojovací hadice opletená nerezem kovem (přívodní propojovací hadička na plyn)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plynová připojovací hadice opletená nerezem kovem (přívodní propojovací hadička na plyn)

  • 30cm
376,85 Kč (s DPH) 311,44 Kč (bez DPH)

Plynová připojovací hadice opletená nerezem kovem, konc. MF (FF), PN 0,01, povrchová tepl. Odolnost max. -20°C až 100°C . Vnitřní průměr hadice je 9 mm, vnější 13 mm

Hadice se strojírenským šroubením typ FILL-GAS a FIL-GAS Gigante slouží jako pružné potrubí a jsou určeny pro přepravu plynných paliv v domácnostech mezi uzavírací připojovací armaturou domovního plynovodu a plynovým spotřebičem.

Plynová hadice s koncovkami je tvořena vlastní hadicí speciální konstrukce, materiál NBR-PVC, pro topné plyny v domácnostech, skládající se z ochranného drátěného opletu z nerez oceli (AISI 304).
Hadice je na obou koncích opatřena pevně zalisovanými, kovovými koncovkami s připojovacím závitem G 1/2" a G 3/4", převlečná matice nebo vnější závit a to ve variantě přímé. Kombinace koncovek je volena dle požadavku zákazníka. Hadice jsou na povrchu opatřeny ochranným kovovým opletem se žlutým proužkem.

Plynové hadice mají jednu nespornou výhodu. V případě, že použijete plynovou hadici k připojení plynových spotřebičů, můžete kdykoli v případě potřeby jednoduše sporák odtáhnout od zdi či jinak s ním manipulovat. Navíc díky způsobu připojení plynovou hadicí můžete jednoduše odmontovat plynovou vařidlovou desku pokud ji například potřebujete vyčistit.
Plynová hadice je velmi ohebná a flexibilní. A protože diky své flexibilitě umožňuje manipulaci se spotřebičem, doporučujeme vždy po navrácení spotřebiče na původní místo prověřit těsnost spojů plynové hadice roztokem z vody a mycího přípravku na nádobí.

Plynovou hadici lze použít na tyto média plynu: zemní plyn, svítiplyn, bioplyn, plynné fáze propanu, butanu a jejich směsí

Instalace
Plynovou hadici k připojování plynových spotřebičů smí instalovat ke spotřebičům pouze kvalifikovaní pracovníci, kteří provedou tlakovou zkoušku plynovodu i plynové hadice a vystaví doklad o tlakové zkoušce a připojení.
POZOR! Plynová hadice podléhá pravidelným revizím dle příslušných norem.

V případě montáže této hadice JE NUTNÉ použít bezpečnostní uzávěr (ventil), aby byla splněna bezpečnostní norma EN 14800.

G123 3/4“x3/4" ŠM

prohlášení shody plynové hadice

prohlášení shody G121_G122_G123 plynové hadice

Ke stažení (260.42KB)

chat Komentáře (0)