AKCE | SLEVA | VÝPRODEJ

V této kategorii najdete zboží za zvýhodněnou cenu.
Vždy se jedná o nové nepoužité zboží, na které právě probíhá akce u dodavatele, je nadměrečná zásoba na skladě nebo se jedná o výprodej-doprodej. Akce probíhají vždy pouze po určitou dobu a cena je platná pouze po dobu trvání této akce. Po ukončení akce nebo doprodání zásob již není možné toto zboží dodat za původní nižší AKČNÍ cenu.
Položky, které jsou za zvýhodněnou cenu jsou označeny slovem AKCE a neposkytují se z nich již žádné dodatečné slevy. 

Sleva!
SAPHO Quik ventil s pedálem SILFRA QK400 pedálový ventil pro studenou nebo předmíchanou vodu - nášlapná, pedálová, nožní baterie
SILFRA jednopedálový ventil pro studenou nebo předmíchanou vodupro montáž na zeď nebo na podlahuAutomatické ventily QUICK v sobě obsahují mechanizmus, který po určitém čase zastaví průtok vody. U umyvadlových ventilů cca po 15 s, u pisoárových po 8 s, u sprchových po 30 s. U ventilů QUICK lze změnu nastavení provést pouze výměnou vnitřní kartuše za jiný typ. U modernějších ventilů QUICK4 lze již parametry tzn. čas a průtok vody ovlivňovat přímo na výrobku bez výměny vnitřního mechanizmu. Většina ventilů funguje pouze na jednu předem nastavenou teplotu vody-buď studená, nebo za použití regulátoru teploty pevně nastavená teplota vlažné vody. (doporučujeme termostatický směšovač pro více odběrních míst art.TMTCOM) Jeho použití je hlavně ve veřejných prostorách - jako jsou bazény, školy, restaurace atd.
Cena od
3 078,24 Kč

2 544,00 Kč