Nášlapné, pedálové, nožní baterie

Nášlapné, pedálové, nožní baterie

Vodovodní baterie do velkokuchyní, hotelů, zdravotnických zařízení, potravinářských provozů, chemických laboratoří. Tyto pedálové ventily se ovládají nohou a proto je zaručena maximální hygiena. Omývané ruce tak nepřijdou do kontaktu s žádnou částí baterie a zamezí se tak přenosu bakterií na pokožku nebo jiné kontaminaci. Nášlapné bezdotykové vodovodní baterie se ovládají sešlápnutím jednoho nebo dvou pedálů.

Sleva!
SAPHO Quik ventil s pedálem SILFRA QK400 pedálový ventil pro studenou nebo předmíchanou vodu - nášlapná, pedálová, nožní baterie
SILFRA jednopedálový ventil pro studenou nebo předmíchanou vodupro montáž na zeď nebo na podlahuAutomatické ventily QUICK v sobě obsahují mechanizmus, který po určitém čase zastaví průtok vody. U umyvadlových ventilů cca po 15 s, u pisoárových po 8 s, u sprchových po 30 s. U ventilů QUICK lze změnu nastavení provést pouze výměnou vnitřní kartuše za jiný typ. U modernějších ventilů QUICK4 lze již parametry tzn. čas a průtok vody ovlivňovat přímo na výrobku bez výměny vnitřního mechanizmu. Většina ventilů funguje pouze na jednu předem nastavenou teplotu vody-buď studená, nebo za použití regulátoru teploty pevně nastavená teplota vlažné vody. (doporučujeme termostatický směšovač pro více odběrních míst art.TMTCOM) Jeho použití je hlavně ve veřejných prostorách - jako jsou bazény, školy, restaurace atd.
Cena od
3 078,24 Kč

2 544,00 Kč